Loading
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

Ολική βαθμολογία στα παιχνίδια - Διαγωνισμοί...
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Ολική βαθμολογία στα παιχνίδια - Διαγωνισμοί...

Ολική βαθμολογία στα παιχνίδια - Διαγωνισμοί... 1 Χρόνος, 1 Μήνας πριν #1105

• TASOS131313
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Master of Games
  • I know, I know, I'm the BEST!
Αν μπείτε στην ''Παιχνιδούπολη'' και πατήστε ''Ολική βαθμολογία'', θα δείτε να λέει ότι μετά από 60 ημέρες όλα τα σκορ θα διαγραφούν για να μπορούν και καινούργια μέλη να ''κατακτήσουν'' ευκολότερα μία θέση σε αυτόν τον πίνακα. Επειδή είχα καιρό να επισκεφτώ το site δεν ήξερα για την αναβάθμισή του. Έτσι, θα παρακαλούσα κάποιον από τους διαχειριστές να μου πει σε πόσο καιρό θα συμπληρωθούν αυτές οι 60 μέρες και θα διαγραφούν τα σκορ. Επίσης, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όσους δούλεψαν για να διορθωθούν τα προβλήματα με την αποθήκευση των σκορ στα παιχνίδια που πριν δεν αποθήκευαν κανένα σκορ με αποτέλεσμα να υπάρχουν μόνο τα σκορ που είχαν γίνει από παλιά. Ακόμα, θα ήθελα να ρωτήσω κάθε πότε θα γίνονται οι διαγωνισμοί σε ένα παιχνίδι και τι κερδίζει ο νικητής/οι νικητές...
I know, I know, I'm the BEST!
Τελευταία διόρθωση: 1 Χρόνος, 1 Μήνας πριν από TASOS131313.

Απ: Ολική βαθμολογία στα παιχνίδια - Διαγωνισμοί... 1 Χρόνος, 1 Μήνας πριν #1106

• Θέματα4ALL
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Σειράς
Καλησπέρα. Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια. Τα scores θα μηδενιστούν στα μέσα Μαΐου.
Θα προσπαθήσουμε έτσι ώστε να έχουμε κάθε βδομάδα διαγωνισμό με διαφορετικό παιχνίδι κάθε φορά.
Τώρα όσον αφορά τα δώρα των διαγωνισμών... προς τα παρών θα είναι μόνο στα ... λόγια, μέχρι να βρούμε κάποιο χορηγό.

Απ: Ολική βαθμολογία στα παιχνίδια - Διαγωνισμοί... 1 Χρόνος, 1 Μήνας πριν #1107

• TASOS131313
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Master of Games
Δηλαδή σε 2 ώρες και κάτι που θα λήξει ο πρώτος διαγωνισμός τι θα γίνει;
Θα κερδίσουν κάτι οι νικητές ή οι συμμετέχοντες;

Απ: Ολική βαθμολογία στα παιχνίδια - Διαγωνισμοί... 1 Χρόνος, 1 Μήνας πριν #1108

• Θέματα4ALL
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Σειράς
'Οπως είπα και πριν, προς το παρών δεν υπάρχουν δώρα. Είμαστε σε αναζήτηση χορηγού για τα τουρνουά της σελίδας μας. Μόλις έχουμε κάτι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε

Απ: Ολική βαθμολογία στα παιχνίδια - Διαγωνισμοί... 12 Μήνες πριν #1112

• TASOS131313
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Master of Games
Διαχειριστή, επίσης κοίτα σε παρακαλώ τον διαγωνισμό που ξεκίνησε το πρωί στο Φιδάκι (Snake). Δεν αποθηκεύεται το σκορ μου και θέλω να ρωτήσω αν έκανα κάτι εγώ ή αν συμβαίνει το ίδιο και σε άλλους χρήστες. Ευτυχώς όμως που δεν εξαντλούνται οι προσπάθειές μου.

Ευχαριστώ... προκαταβολικά.

Απ: Ολική βαθμολογία στα παιχνίδια - Διαγωνισμοί... 12 Μήνες πριν #1113

• Θέματα4ALL
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Σειράς
Φίλε Τάσο έχεις δίκιο κι ευτυχώς που το ανάφερες. Το πρόβλημα διορθώθηκε!

Καλή συνέχεια!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": TASOS131313
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Συντονιστές: TASOS131313
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.30 δευτερόλεπτα