Loading
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

Proforikes Eksetaseis kivernitikwn Kyprou
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Proforikes Eksetaseis kivernitikwn Kyprou

Proforikes Eksetaseis kivernitikwn Kyprou 2 Χρόνια, 1 Μήνας πριν #1036

• andrianic
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ψάρι
Xairete,

Mipws kserei kapoios tin exetstea yli twn proforikwn eksetasewn Kyprou gia A7 & A8 kai an iparxei kapoia selida tis kivernisis pou exei ta themata?

Efxaristo

Απ: Proforikes Eksetaseis kivernitikwn Kyprou 2 Χρόνια, 1 Μήνας πριν #1037

Καλησπέρα,

Μπορείς να διευκρυνίσεις τι ακριβώς εννοείς; Απ' ότι ξέρω οι Κυβερνητικές Εξετάσεις είναι μόνο γραπτές (τόσο οι Εξετάσεις για Α2-5-7 όσο και οι Α8-και πάνω). Μήπως σε κάποια συγκεκριμένη θέση που προκυρήχθηκε βάση των περασμένων Κυβερνητικών, υπάρχει η προϋπόθεση οι υποψήφιοι να περάσουν από προφορική εξέταση;

Δώσε λίγο περισσότερες πληροφορίες μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε

Απ:Proforikes Eksetaseis kivernitikwn Kyprou 2 Χρόνια, 1 Μήνας πριν #1038

• andrianic
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ψάρι
Meta tis graptes kivernitikes eksetaseis A7 & A8 prepei na peraseis kai apo proforikes eksetaseis apo meli tis Epitropi Dimosias Ypiresias gia na mporeseis na prosliftheis se kapoia thesi pou exei prokirixthei. Anarwtiwmoun an i eksetastea yli gia tis proforikes einai to idio kai me tis graptes eksetaseis. Apo oti exw mathei yparxei selida me themata proforikwn eksetasewn. Apla den kserw poia...

Απ:Proforikes Eksetaseis kivernitikwn Kyprou 2 Χρόνια, 1 Μήνας πριν #1039

Είμαι σχεδόν σίγουρος πως κάτι έχεις μπερδέψει. Δεν υπάρχουν γενικές προφορικές εξετάσεις για την πρόσληψη στο Δημόσιο. Απλά για την κάθε θέση που προκυρήσσεται, η αντίστοιχη αρχή καλεί τους υποψηφίους σε ένα είδος συνέντευξης. Το τι θα ήταν καλό να ξέρεις βέβαια πριν τη συνέντευξη, είναι κυρίως λεπτομέρειες της συγκεκριμένης θέσης. Δηλαδή να έχεις κατανοήσει τα Καθήκοντα και τις Ευθύνες που αναφέρονται στην προκύρηξη της εκάστοτε θέσεις.

Αυτά νομίζω... Ελπίζω να βοήθησα
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.25 δευτερόλεπτα